Menú

Re@cciona

Projecte Re@cciona

El projecte Re@cciona s'emmarca en les activitats de sensibilització als centres educatius de Vilanova i la Geltrú, que la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa als nostres centres de secundària des de l'any 2010. El format escollit és un Taller de Cinema i el producte final, la creació d'un curtmetratge realitzat íntegrament pel jovent participant, entorn al foment i el respecte dels drets humans.

Enguany presentem la 9a. edició del projecte Re@cciona, una proposta pedagògica adreçada al jovent de secundària, amb l'objectiu d'apropar-los el món de la cooperació i la solidaritat, tot incentivant la reflexió crítica i compromesa amb els drets humans i els objectius de desenvolupament sostenible.

Cada grup ha treballat en la producció d'un curtmetratge focalitzant l'atenció en els Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS, sempre amb una mirada critica cap a les societats menys igualitàries.

El projecte Re@cciona aporta un mètode innovador a l'educació en valors dins les aules i és una proposta engrescadora tant per a l'alumnat, com per al professorat, les ONG i entitats que hi participen.

A partir d'aquest treball conjunt es reflecteix la visió crítica del jovent i les seves aportacions, per incorporar els canvis necessaris en el nostre entorn més immediat.

Projecte Re@cciona

Re@cciona 2018-2019

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord