Menú

Espai públic i territori

Treballem per una ciutat sostenible i equilibrada

L'Àrea de Territori i Espai urbà s'ocupa del desenvolupament urbanístic sostenible i la utilització racional del territori i el medi ambient a nivell local i supralocal, fent compatibles les necessitats de creixement de la ciutat amb la preservació dels recursos naturals i els valors paisatgístics. Així mateix, també té entre els seus objectius incrementar el patrimoni municipal de sòl i d'habitatge amb la finalitat d'augmentar el parc d'habitatge protegit per facilitar l'accés a l'habitatge a les persones en risc d'exclusió o vulnerabilitat.

Aquesta àrea també té l'encàrrec, entre les seves funcions, de les tasques de gestió i manteniment de l'espai urbà de forma que es garanteixi la utilització racional de l'espai públic, conjuminant la mobilitat sostenible per tal de reduir els efectes del canvi climàtic, amb la incorporació de mesures que afavoreixin l'eficiència energètica en totes les seves instal·lacions.

Treballem per una ciutat sostenible i equilibrada

Segueix-nos

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord