Menú

Ètica i Bon Govern

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa d'un Codi d'ètica i bon govern aprovat inicialment en la sessió del Ple municipal del mes d'abril de 2013 i revisat i actualitzat posteriorment en la sessió ordinària del Ple de 6 de juny de 2016 (vegeu-ne la seva publicació al BOP).

Aquest document diu, textualment, en el seu punt primer:

"Aquest document té per objecte establir un marc d'integritat institucional que reculli els principis, criteris i instruments que permetin incrementar els nivells de transparència en la gestió pública, el comportament ètic del seu personal i la millora de les relacions de confiança entre la ciutadania i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest codi, de caràcter general, també inclou i dona resposta a l'obligació d'aprovar un codi de principis ètics i regles de conducta, establerta als articles 54 i 55 de la llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació  i bon govern"

INFORMES I RECOMANACIONS

2019

2017

Pot presentar sol·licitud davant la Comissió d'Ètica i Bon Govern qualsevol ciutadà o ciutadana o bé qualsevol integrant de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que vulgui plantejar alguna qüestió vinculada al codi, fer alguna proposta, consulta o suggeriment.

Accedeix al tràmit

 

Consulteu el circuit d'atenció de les sol·licituds

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord