Menú

Reglament Orgànic Municipal

"1. Són els òrgans de govern municipal d'aquest Ajuntament: l'alcalde/essa, la Junta de Govern Local i el Ple municipal, els tinents/entes d'alcalde/essa i regidors/ores delegats/ades, en els termes establerts en la legislació.

2. Així mateix, existiran en aquest Ajuntament els òrgans següents: les comissions informatives, la Comissió Especial de Comptes, els grups municipals, els portaveus i la Junta de Portaveus i els regidors/ores municipals, en els termes que s'estableixen en aquest Reglament."

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) és el document que regula l'organització i el funcionament dels òrgans municipals, l'articulació dels drets i deures dels membres de la Corporació, així com dels drets d'informació i participació ciutadana dels veïns i entitats del municipi, així com també de la figura del Defensor/a de la ciutadania. 

El ROM de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser aprovat el novembre de 2008, tot i que ha incorporat recentment modificacions en diversos articles. La darrera versió aprovada pel Ple municipal és de juliol de 2017. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord