Menú

Persones LGTBI

ÀGORA HIVERN 2020

Activitats i propostes d'actes simbòlics al voltant del Dia Internacional de les Dones.

Truca a la Carme Tel. 626 234 696

Si vius una discriminació familiar, de parella, social o laboral per raó de gènere o sexualitat.....Trenca l'espiral del maltractament. Truca a la Carme

Treballem per garantir els drets de les persones LGTBI

Servei d'atenció i assessorament a a les persones amb diversitat sexual i de gènere.

A qui atenem?

  • Qualsevol persona LGTBI que viu o ha viscut alguna manifestació de violència masclista i el seu entorn.
  • Qualsevol persona de Vilanova i la Geltrú que se senti discriminada per la seva diversitat sexual, d'identitat o de gènere, en qualsevol espai públic o privat.
  • Familiars, amistats i parelles de persones LGTBI que busquin suport i/o assessorament sobre violències masclistes i/o diversitat sexual i de gènere.
  • Adolescents i joves víctimes de relacions abusives.

Què oferim?

  • Informació i assessorament.
  • Atenció psicològica individual i/o grupal a  persones LGTBI i al seu entorn.
  • Assessorament jurídic especialitzat en procediments civils i penals vinculats a discriminacions derivades de les violències masclistes i LGTBIfòbiques.
Treballem per garantir els drets de les persones LGTBI

Un cop de realitat! Adolescents i LGTBIQ

"UN COP DE REALITAT!" Un vídeo que té per a objectiu sensibilitzar els i les joves sobre la realitat de les persones joves gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals o queer. És fruit d'un projecte de treball conjunt del Grup de joves LGTB de Vilanova i la Geltrú i els grups de joves del Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" dels districtes de Sants i Les Corts de Barcelona, dinamitzat per l'Associació Pandora. El vídeo pretén ser una eina contra la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual i de gènere.

El "Grup de Joves LGTB i aliats" és una iniciativa conjunta de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; amb l'objectiu de fer acompanyament dels i les joves LGTBI del municipi, oferint-los un espai de trobada segur. Es reuneix quinzenalment a l'Oficina Jove, assistit per personal tècnic de l'Oficina Jove i de l'Espai d'Equitat, i realitza activitats diverses.

Ens pots trobar a

l'Espai d'Equitat

Activitat

Grup de joves LGTBI

El grup ofereix un espai de trobada quinzenalment a l'Oficina Jove Garraf.
Es tracta d'oferir un punt segur de trobada, amb la presència de persones expertes en diversitat sexual i de gènere, que sovint costa de trobar, i més encara en aquests grups d'edat en que les figures referents i els punts de suport són importants.
Qualsevol persona que necessiti informació sobre el grup, pot escriure un correu electrònic o trucar o enviar un whatsapp al telèfon 626 234 696.

Activitat

Entitats vinculades

AMPGIL (Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes
La principal funció d'AMPGIL ha estat l'atenció als pares - per telèfon i, principalment, en el Grup d'ajuda mútua (GAM) -, però també duen a terme altres activitats: Edició i difusió de material, Conferències, Relació amb altres associacions, Sensibilització social.
 

 

Associació de Famílies Lesbianes i Gais
La FLG és una associació de famílies de mares lesbianes i pares gais, que lluita per la plena equiparació dels drets i deures d'aquestes famílies. 

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord