Menú

Neteja, residus i reciclatge

LA RECOLLIDA DE RESIDUS A VILANOVA I LA GELTRU

A Vilanova i la Geltrú es disposa d'un servei de neteja viària per tal de garantir una ciutat neta.  De la mateixa manera, es disposa de diferents illes de recollida selectiva per garantir una ciutat neta i sostenible. 

Per tal de fer la recollida selectiva es disposa de contenidors per totes les fraccions  (fracció orgànica, paper i cartró, envasos de vidre, envasos lleugers, i rebuig).  La fracció orgànica i rebuig es recullen diàriament, el paper i cartró, envasos de vidre i envasos lleugers, tenen diferents freqüències en funció de les necessitats.

S'ha posat en marxa el nou servei de recollida setmanal de voluminosos i andròmines per barris. Cada dia de la setmana, de dilluns a dissabte,  l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà la recollida de mobles vells i andròmines en alguns barris de la ciutat. Només caldrà deixar els voluminosos al costat del contenidor el dia de la setmana assignat a cada barri, de 6 a 13 h.

La iniciativa té per objectiu evitar l'acumulació de mobles vells, voluminosos i andròmines al carrer mitjançant la recollida sistemàtica i periòdica. A més a més, també es promou un model d'economia circular mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge dels objectes llençats.

LA RECOLLIDA DE RESIDUS A VILANOVA I LA GELTRU

El servei de neteja i recollida

Segueix-nos

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord