Menú

El govern

El govern municipal ret comptes del mandat 2019-2023 amb la ciutadania. Fes clic sobre la imatge "Una Vilanova i la Geltrú millor":

El govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està format per 10 regidores i regidors (7 del Grup Municipal d'ERC i 3 de JxCat VNG)

Alcaldessa: 

  • Olga Arnau i Sanabra

Tinències d'Alcaldia: 

  • Blanca Albà i Pujol, primera tinència d'Alcaldia. Presidenta de l'Àrea de Polítiques de Ciutadania. Regidora de Seguretat i Protecció Ciutadana, Esports, Gent Gran, Cooperació i Espai públic.
  • Jordi Medina, segona tinència d'Alcaldia. Portaveu del Govern. President de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació. Regidor de Projecció de Ciutat, Patrimoni Cultural i Participació.
  • Francesc-Xavier Serra i Albet, tercera tinència d'Alcaldia. President de l'Àrea de Territori i Espai Urbà. Regidor d'Urbanisme, Servei d'Habitatge, Projectes i Obres d'Urbanisme i Medi Ambient.
  • Antoni Palacios i Asensio, quarta tinència d'Alcaldia. Vicepresident de l'Àrea de Territori i Espai Urbà. Regidor de Mobilitat i Projectes i Obres d'Espai Urbà.

Regidors i regidores delegats: 

  • Adrià Guevara i Figueras, regidor d'Administració Electrònica i TIC, Oficina d'Entitats, Infància i Joventut, Promoció Econòmica i Memòria Històrica.
  • Maria Mercè Mateo i Olivares, vicepresidenta de l'Àrea de Polítiques de Ciutadania. Regidora d'Educació, Ocupació, Gestió de Talent i Persones i Cultura.
  • Conxi Martínez i Sánchez, presidenta de l'Àrea de Serveis Centrals, Seguretat i Economia. Regidora d'Intervenció i Tresoreria, Empresa i Innovació i Convivència i Equitat.
  • Jaume Carnicer i Mas, vicepresident de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació. Vicepresident de l'Àrea de Serveis Centrals, Seguretat i Economia. Regidor de Producció del 1r Sector, Mercats Municipals i Ambulants, Economia Social i Solidària i Transparència, Govern Obert i RSC.
  • Lojaina Maftouh Lachheb, regidora de Dependència, VNG Inclusió, Serveis Funeraris, Servei d'Inclusió Residencial, Salut i Acció Social.

*Informació actualitzada a 07/09/2022

Com funcionen els òrgans de govern de l'Ajuntament?

El Reglament Orgànic Municipal regula l'organització i el funcionament dels òrgans municipals. Clica per saber-ne més

Acord de constitució del govern de VNG. Mandat Corporatiu 2019-2023

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord