Menú

Esports

Covid-19 Fase 1: Del 23 de novembre al 6 de desembre

  • S'obren les instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure, amb un aforament màxim del 50 % i control d'accés. En el cas de l'esport a l'interior, com els gimnasos, l'aforament màxim serà del 30 % i caldrà cita prèvia.
  • Continuen suspeses les competicions, tot i que sí que es podran fer entrenaments.
  • Es permeten les activitats extraescolars organitzades per centres educatius i fora d'ells, amb un màxim de sis alumnes.
  • També es poden fer les activitats esportives no competitives organitzades pels centres escolars, sense límit d'alumnes, i les organitzades per les federacions esportives.
  • Es mantenen tancats els espais esportius no supervisats. En el cas de Vilanova i la Geltrú el tancament afecta a les Pistes esportives de Ribes Roges, Camp de futbol Cruyf Court, Street Work Out i Skate Parc
  • Els esportistes professionals (quan existeix una relació laboral o contractual amb l'entitat esportiva o anàloga), els esportistes que tenen la qualificació d'esportista d'Alt Nivell i d'Alt Rendiment i els assimilats a nivell de l'Estat espanyol es poden desplaçar per anar a exercir la seva activitat i hauran de dur el certificat autoresponsable.
  • Tenen la mateixa consideració que els esportistes descrits en l'apartat anterior aquelles persones encarregades de desenvolupar funcions tècniques o essencials (entrenadors/es) en les sessions d'entrenament, així com les que desenvolupen tasques relatives al funcionament i manteniment de les instal·lacions i equipaments esportius.
  • Durant el cap de setmana, i malgrat el confinament municipal decretat, es permet la realització d'activitats esportives individuals a l'aire lliure entre municipis limítrofs.

Altres mesures adoptades pel Govern de la Generalitat les trobareu aquí

Covid-19 Fase 1: Del 23 de novembre al 6 de desembre
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord