Menú

Bones Pràctiques

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és plenament conscient que hi ha moltes coses que cal millorar, accions que cal anar adaptant a les noves realitats, adequar-ne els processos o reformular-ne els continguts. Malgrat tot però, creiem que el principal actiu del que disposem, les persones, són generadores de propostes engrescadores, positives i que cal posar en valor. 

Tot seguit et volem mostrar algunes bones pràctiques relacionades amb la Responsabilitat Social de l'ajuntament i que hem agrupat en quatre àmbits: SOCIAL, GOVERNANÇA, AMBIENTAL i ECONÒMIC. 

Algunes bones pràctiques les trobaràs duplicades perquè corresponen a diferents àmbits. Ens agradaria que les consultis i que ens diguis la teva a través del correu. Tanmateix, t'agrairem qualsevol proposta o suggeriment que ens vulguis fer.

També pots consultar algunes de les bones pràctiques relacionades amb la responsabilitat social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú així com d'altres ens, institucions i empreses, a través de la base de dades que la xarxa RETOS té hostatjada al web de l'Ajuntament de Castelló ( aquí ), al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer ( aquí ) o al recull d'experiències d'economia social i solidària de la Diputació de Barcelona ( aquí )

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord