Menú

Bones Pràctiques GOVERNANÇA

#Jonollençomenjar

Taller dirigit a infants per a fomentar la conscienciació i el compromís individual per formar part de la solució sobre el malbaratament alimentari.

#Jonollençomenjar

JORNADA DE LA INCLUSIÓ SOCIAL A VILANOVA I LA GELTRÚ

Jornada anual que vol ser un espai de reflexió, sensibilització i capacitació per a una ciutadania més crítica, amb més sentit del bé comú i promoure valors cívics i ciutadans com la fraternitat, solidaritat i justícia social.

JORNADA DE LA INCLUSIÓ SOCIAL A VILANOVA I LA GELTRÚ

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

Iniciativa que pretén fomentar la capacitat real de decisió de les persones més joves del municipi, les quals podran proposar i decidir com destinar 50.000 € del pressupost municipal.

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

BLOG COMPARTIM

Espai a la Intranet municipal que té com a objectiu oferir i generar un espai de participació i diàleg entre totes les persones integrants de l'Ajuntament tot fomentant-ne la responsabilitat i el compromís amb l'organització.

BLOG COMPARTIM

CODI D'ÈTICA I BON GOVERN

Té com a objectiu establir un marc d'integritat institucional que reculli els principis, criteris i instruments que permetin incrementar els nivells de transparència en la gestió pública, el comportament ètic del seu personal i la millora de les relacions de confiança entre la ciutadania i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

CODI D'ÈTICA I BON GOVERN

REPOSITORI DE BONES PRÀCTIQUES AL WEB MUNICIPAL

Recull de Bones pràctiques per donar a conèixer i posar en valor aquells projectes que es realitzen des dels diferents departaments de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que representen una millora, una innovació o un exemple a seguir i que podem considerar una bona pràctica de qualitat.

REPOSITORI DE BONES PRÀCTIQUES AL WEB MUNICIPAL

GRUP DE TREBALL TRANSVERSAL EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Grup de treball transversal a l'ajuntament que té com a objectiu elaborar i implementar un Pla d'acció anual en l'àmbit de l'economia social i solidària des d'una perspectiva transversal per al desplegament de projectes d'economia transformadora al municipi, així com millorar la coordinació de projectes, optimitzar recursos i generar col·laboracions entre serveis.

GRUP DE TREBALL TRANSVERSAL EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

MAPA DE CONSUM RESPONSABLE

Mapa que situa les iniciatives de l'economia social i solidària a la ciutat per donar visibilitat a les iniciatives d'economia transformadora de la ciutat, generar consciencia ciutadana entorn un consum més conscient i sostenible, així com generar sinergies i accions d'intercooperació entre les diferents iniciatives que s'hi apleguen.

MAPA DE CONSUM RESPONSABLE

ABORDATGE INTERDISCIPLINAR I INTERSERVEIS SOCIAL I SANITARI

Treball col.laboratiu que té com a objectiu mantenir una relació permanent i col·laborativa entre els serveis d'atenció social i sanitària del municipi, per fer un abordatge conjunt de les situacions més complexes que són tractades en paral·lel pels diversos serveis.

ABORDATGE INTERDISCIPLINAR I INTERSERVEIS SOCIAL I SANITARI
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord