Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

PRESENTACIÓ DE LA RUTA DE TAPES SAN MIGUEL

Dia: dijous 17 de setembre de 2020

Hora: a les 9.30 h                     

Lloc: plaça de la Vila                                  

Assistents: Conxi Martínez, regidora d'Intervenció i Tresoreria i d'Empresa i Innovació; Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú; Giorgio Pallanza, gestor de desenvolupament de mercat d'hostaleria de San Miguel

Observacions: es tracta de presentar la Ruta de tapes San Miguel, que se celebrarà del 17 de setembre al 4 d'octubre a 19 establiments de Vilanova i la Geltrú.

L'acte de presentació consistirà en visitar algun d'aquests establiments, on es podrà degustar alguna de les tapes. La visita es farà complint les mesures de seguretat i higiene per prevenir la Covid-19.

 

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Inauguració de l'exposició sobre Montserrat Roig i lliurament dels premis Amical Mauthausen i altres camps

Dia: dijous 17 de setembre de 2020

Hora: a les 12 h                 

Lloc: Museu del Ferrocarril de Catalunya, plaça d'Eduard Maristany, s/n                                  

Assistents: Enric Garriga, regidor de Cooperació, Participació, Salut, Memòria històrica i Economia social i solidària; Pilar García, directora del Museu del Ferrocarril; Enric Garriga Elies, president de l'Amical Mauthausen; i les guanyadores dels premis.

Observacions: es tracta d'inaugurar l'exposició “Montserrat Roig, cronista d'un temps i d'un país” una producció del  Memorial Democràtic, que proposa un repàs de la trajectòria professional i personal de l'escriptora i periodista.

També es farà el lliurament dels premis Marcel·lí Garriga i Montserrat Roig, que cada any convoca l'Amical de Mauthausen i altres camps. Es tracta del VI Premi Marcel·lí Garriga de fotografia dels camps i el V Premi Montserrat Roig de creació històrica-literària, que en l'edició 2020 van guanyar Arantxa Gómez, de l'INS Eugeni d'Ors de Vilafranca, i Natàlia Guillamón de l'INS de Tona, respectivament.

Paral·lelament, també es podrà visitar l'exposició de les fotografies que aquest any han participat en el concurs. L'exposició es podrà veure fins al 14 d'octubre en els horaris del Museu.

 

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

VISITA A LA FIRA DEL VEHICLE D'OCASIÓ

Dia: dissabte 19 de setembre de 2020

Hora: a les 11 h                 

Lloc: Plaça del Port

Assistents: Jordi Medina, regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni

Observacions: es tracta de fer una passejada per la 30ena Fira del Vehicle d'Ocasió, que se celebra els dies 19 i 20 de setembre a la plaça del Port. 9 concessionaris oferiran més de 300 vehicles a la plaça del Port. La fira comptarà amb les màximes mesures de seguretat i higiene.

La fira tornarà a repetir la ubicació que va estrenar en l'anterior edició, la Plaça del Port, al passeig marítim, un fet que per una banda permet gaudir d'un espai ampli i a l'exterior al costat del port esportiu, i de l'altra fa que els interessats puguin sortir a provar els vehicles.

La fira tindrà un horari de 10 del matí fins a 2 de la tarda i de 4 de la tarda fins a 8 del vespre. Durant el migdia es tancarà el recinte per netejar i higienitzar tots els espais. Serà obligatori per a tots els assistents l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i hi haurà control d'aforament. L'entrada i la sortida del recinte es farà de forma separada. Tots els vehicles exposats estaran higienitzats i tancats. Només s'hi podrà accedir amb l'autorització del comercial i posteriorment es tornaran a higienitzar.

La Fira del Vehicle d'Ocasió està organitzada per l'Associació de Concessionaris de Vilanova, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Convocatòria de premsa
El Servei de Comunicació i Premsa

Mercè Grau Ferrer
Cap de Comunicació
93 814 00 00 ext. 2517
673 51 28 39
mgrau@vilanova.cat

Annabel Ferrer Garcia
93 814 00 00 (Ext. 2545)
aferrer@vilanova.cat

Núria Blanes Meléndez
93 814 00 00 (ext. 2547)
nblanes@vilanova.cat

Blanca Cuatrecasas
93 814 00 00 (Ext.3213)
bcuatrecasas@vilanova.cat

Eugènia Piera Puig
93 814 00 00 (Ext.2542)
epiera@vilanova.cat

Jordi Úbeda Rodenas
93 814 00 00 (Ext.2539)
jubeda@vilanova.cat

Montserrat Parrilla Rosés
93 814 00 00 (Ext.2548)
mparrilla@vilanova.cat

Servei de Comunicació i Premsa
Plaça de la Vila, 11 bxs
08800 Vilanova i la Geltrú
93 814 00 00 ext. 2540
comunicacio@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord