Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

Roda de premsa per presentar la campanya sobre benestar emocional i salut mental

Dia: dilluns 26 de setembre de 2022

Hora: a les 11 h

Lloc: sala de premsa de l'Ajuntament, c. dels Escolapis, 6, primer pis

Assistents: Oriol Huguet, regidor de Dependència, VNG Inclusió, Serveis Funeraris, Servei d'Inclusió Residencial, Salut i Acció Social

Observacions: Amb la pandèmia de la Covid-19 la salut mental ha pres molt de protagonisme, ja que moltes persones han vist afectat el seu benestar emocional.

Davant d'aquest augment palpable dels trastorns relacionats amb la salut mental, les administracions han començat a posar fil a l'agulla per revertir la situació, incrementant els recursos a l'abast de la ciutadania, i donant-los a conèixer.

La campanya està promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Taula de Salut Mental del Garraf. Inclou material gràfic i àudiovisual per conscienciar la ciutadania de la importància de tenir cura del seu benestar emocional, i per donar a conèixer els recursos i serveis que hi ha al seu abast a la comarca.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Visita a La Nau de Joventut

Dia: dimarts 27 de setembre de 2022

Hora: a les 13 h

Lloc: La Nau, carrer de Marcel·lí Gener, 32 (davant les pistes d'atletisme)

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de VNG; Adrià Guevara, regidor d'Infància i Joventut

Observacions: amb motiu del primer aniversari de la inauguració de La Nau de Joventut, visitarem l'espai per fer un balanç del funcionament i explicar les novetats i activitats previstes per a aquest any.

Convocatòria de premsa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord