Menú

Convivim

Presència al programa Canal Blau FM "tema del dia"

Parlem del dia de la Commemoració per l'eliminació de la violència masclista envers les dones; 25N.

Un cop de realitat! Adolescents i LGTBIQ

"UN COP DE REALITAT!" Un vídeo que té per a objectiu sensibilitzar els i les joves sobre la realitat de les persones joves gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals o queer. És fruit d'un projecte de treball conjunt del Grup de joves LGTB de Vilanova i la Geltrú i els grups de joves del Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" dels districtes de Sants i Les Corts de Barcelona, dinamitzat per l'Associació Pandora. El vídeo pretén ser una eina contra la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual i de gènere.

El "Grup de Joves LGTB i aliats" és una iniciativa conjunta de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; amb l'objectiu de fer acompanyament dels i les joves LGTBI del municipi, oferint-los un espai de trobada segur. Es reuneix quinzenalment a l'Oficina Jove, assistit per personal tècnic de l'Oficina Jove i de l'Espai d'Equitat, i realitza activitats diverses.

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord