Menú

17 de Maig Dia Internacional Contra la LGBTIfòbia

Des que el 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals, es va adoptar la data del 17 de maig com a Dia Internacional Contra l'Homofòbia: lesbofòbia, gaifòbia, bifòbia i transfòbia. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar sempre resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Al llarg de la jornada, la bandera lgbti onejarà al balcó de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en mostra de suport als drets de les persones homosexuals, bisexuals, transexuals i intersexuals, per l'erradicació de les discriminacions lgbtifòbiques i per avançar cap al foment de la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

El mateix 17 de maig, la Regidoria de Convivència i Equitat ha organitzat el taller en línia "Eines per treballar-te la lgbtifòbia des de ja!", de 17.30 a 19 hores. La sessió telemàtica serpa conduïda per Pepa Nolla, autoanomenada maruja, callejera i poligonera. Autora del llibre "¿Seguro que estás bien?”, Nolla convidarà a les persones participants a posar en valor l'afectivitat i els cossos diversos mitjançant el diàleg. Des de les certeses i les incerteses, les cures i la voluntat d'enfortir l'autoalegria. El taller virtual és gratuït i obert a totes les edats. Per participar-hi, cal inscriure's en el següent formulari digital. Les persones inscrites rebran per correu l'enllaç a la sala virtual.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord