Menú

ODS 17. Aliança pels objectius

Enfortir els mitjans per implementar i revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible

Els ODS impliquen a tota la humanitat, ningú pot quedar al marge. Per aconseguir-ho hi ha un ferm compromís global a través de la cooperació internacional i les aliances que permeten posar en marxa noves dinàmiques per a unes relacions justes, perdurables i equitatives. L'ODS 17 està dedicat als mitjans necessaris per aconseguir arribar a tots els altres objectius.

Els països més avançats han de recolzar als que es troben en vies de desenvolupament, prenent com a referencia l'aportació del 0,7% dels ingressos propis, encara que sovint, el recolzamente més útil es pot adoptar mitjaçant la forma de transferència de tecnologia. És bàsic promoure la cooperació regional i internacional Nord-Sud, Sud-Sud i triangular en matèria de ciencia i innovació.

Cada país, regió o ciutat ha de formalitzar un compromís creIble amb l'Agenda 2030, mitjançant aliances eficaces entre els actors públics, el sector empresarial privat i la societat organitzada.

Enfortir els mitjans per implementar i revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord