Menú

ODS 9. Indústria, innovació i infraestructures

Construir insfraestructures resilients, promoure la reindustrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació

Els canvis que s'esdevenen al món i els que haurà els propers anys permetran construir un model industrial més respectuós amb les persones i el medi, amb unes infraestructures i tecnologies d'economia circular que mantinguin el valor dels materials i els productes.

Cal que la recerca, la innovació i el desenvolupament tecnològic treballin amb la incorporació de les energies renovables, la gestió dels recursos escassos, la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, amb infraestructures flexibles i eficients, adaptables al nou repte del canvi climàtic. 

Com a continuació de l'ODS 8, i en relació a la dimensió econòmica, en aquest mandat la Xarxa ha desenvolupat accions i productes relacionats amb les fites vinculades a l'economia circular: 9.19.29.4. sobretot en l'àmbit dels polígons i la simbiosi industrial.

Els aspectes vinculats a les infraestructures resilients apareixen en altres ODS relacionats amb l'energia, l'aigua i el canvi climàtic.

Construir insfraestructures resilients, promoure la reindustrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord