Menú

Consells i meses de participació

Informació pendent d'actualitzar

Òrgans formals de participació ciutadana

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la finalitat d'integrar la participació de la ciutadania i de les seves entitats i associacions en els assumptes municipals, té creats diferents  òrgans de participació ciutadana:

  • Els Consells Municipals sectorials i/o territorials
  • Les Meses, taules i comissions de seguiment

El funcionament dels mateixos, ve regulat al capítol II del Títol I del nou Reglament de Participació Ciutadana i en els seus reglaments interns.

Consells de participació

Els Consells de participació són espais estables de participació territorial o sectorial, que tenen la funció principal de debatre, informar i valorar iniciatives municipals relatives al sector que afecti al Consell, i també proposar a l'Ajuntament iniciatives pròpies.

Meses de participació

Les Meses de participació són espais de participació similars als Consells Municipals, però no tenen un reglament propi que estableixi els seus membres o estructura. El seu funcionament pot ser més informatiu, deliberatiu o operatiu, en funció del tema que tractin.

Consulta tots els Consells i Meses a participa.vilanova.cat

 

Òrgans formals de participació ciutadana
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord