Menú

Ajuts a l'emergència humanitària

Ajuts a projectes d'emergència internacionals

Els desastres naturals i els conflictes bèl·lics deixen rere seu un drama humà incontestable: la pèrdua, per part de molta gent, dels seus recursos habituals per continuar fent una vida digna.
 
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú destina part del pressupost a finançar projectes d'ajut humanitari i de reconstrucció de la zona i la societat afectada a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament del que n'és membre des de l'any 1993. 

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és un organisme format per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes. Gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions associades evitant duplicitats en l'ajut i la dispersió d'esforços. Organitza campanyes de suport a la població de les zones afectades i realitza el seguiment de tots els projectes que es finançen.
 
Els projectes subvencionats, responen a criteris d'efectivitat i de coherència amb les necessitats dels afectats. Així les contraparts que duen a terme el projecte són ONG catalanes que ja estan treballant al territori abans de la situació d'emergència o entitats socials vinculades al territori compromeses amb la transformació social.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord