Menú

Processos de Participació Ciutadana

Els processos de participació ciutadana són actuacions destinades a facilitar i promoure la intervenció de la ciutadania en la definició i planificació de les polítiques públiques locals.

Tenen per objecte garantir el debat i la deliberació entre la ciutadania i les institucions públiques per a recollir l'opinió de la ciutadania respecte a una actuació pública concreta en les fases de proposta, decisió, implementació o avaluació. Tracten sobre temes sectorials, territorials, específics o globals.

PARTICIPA A L'AVANÇ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està redactant l'Avanç del POUM. Es tracta d'un document que proposa un model de futur per a la ciutat, des del punt de vista urbanístic, amb totes les seves implicacions com la mobilitat, l'habitatge, les infraestructures, els equipaments, els espais naturals i l'activitat econòmica.

Volem definir aquest futur conjuntament amb tu i per això organitzem un seguit d'activitats participatives per recollir la teva opinió! 

Consulta l'Informe de la primera etapa del Procés participatiu de  l'Avanç de POUM

Consulta la Infografia de resum de resultats

 

 

PARTICIPA A L'AVANÇ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

JORNADA DE PRESENTACIÓ DE LA DIAGNOSI DE L'AVANÇ DEL POUM (23 DE SETEMBRE 2020)

El passat 23 de setembre es va presentar públicament la Diagnosi de l'Avanç del POUM de Vilanova i la Geltrú. La presentació, en format telemàtic, va anar a càrrec de l'equip redactor del document i va comptar amb la participació d'una vuitantena de persones.

Document de presentació

 

Per més informació fes un click a la notícia

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord