Menú

Processos de Participació Ciutadana

Els processos de participació ciutadana són actuacions destinades a facilitar i promoure la intervenció de la ciutadania en la definició i planificació de les polítiques públiques locals.

Tenen per objecte garantir el debat i la deliberació entre la ciutadania i les institucions públiques per a recollir l'opinió de la ciutadania respecte a una actuació pública concreta en les fases de proposta, decisió, implementació o avaluació. Tracten sobre temes sectorials, territorials, específics o globals.

PARTICIPA A L'AVANÇ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està redactant l'Avanç del POUM. Es tracta d'un document que proposa un model de futur per a la ciutat, des del punt de vista urbanístic, amb totes les seves implicacions com la mobilitat, l'habitatge, les infraestructures, els equipaments, els espais naturals i l'activitat econòmica.

Volem definir aquest futur conjuntament amb tu i per això organitzem un seguit d'activitats participatives per recollir la teva opinió! Participa!

Més informació

http://participa.vilanova.cat/

PARTICIPA A L'AVANÇ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord