Menú

Audiències Públiques i Sessions Informatives

AUDIÈNCIA PÚBLICA TELEMÀTICA SOBRE LA GESTIÓ DE LA COVID-19

El passat 29 d'abril, es va celebrar la primera audiència pública en format telemàtic en la qual la ciutadania va poder realitzar preguntes al Govern Municipal en relació a la gestió de la crisi generada per la Covid-19. En total, una seixantena de persones van fer arribar als regidors i regidores 139 preguntes que es van agrupar en 80 per la seva similitud i es van distribuir en les diferents àrees municipals.

Podeu consultar més informació AQUÍ

AUDIÈNCIA PÚBLICA TELEMÀTICA SOBRE LA GESTIÓ DE LA COVID-19

Audiències Públiques

AUDIÈNCIA PÚBLICA SOBRE EL PAM 2019-2023

El  dijous 14 de novembre, a les 19 h a la seu social de la Confraria de Pescadors (C. dels Magatzems Nous), es va celebrar l'Audiència Pública del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2019-2023.

Una setantena de persones van assistir a l'audiència pública convocada pel Govern municipal amb l'objectiu de presentar els compromisos recollits en el Pla d'Actuació Municipal (PAM). La trobada que es va realitzar a la seu social de la Confraria de pescadors, es va poder seguir també en directe per Canal Blau televisió.

L'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau va qualificar l'audiència pública com l'acte més important, després de la signatura de l'acord del govern, perquè “exposa públicament el nostre compromís i contracte amb la ciutadania”. L'alcaldessa va afirmar que és “el primer rendiment de comptes amb la ciutadania” i reflecteix els acords que van ser assumits per les tres forces polítiques en formar el govern municipal. El document, que està pendent de finalitzar amb les aportacions que faci arribar la ciutadania, s'estructura en cinc eixos. Així mateix, va destacar Olga Arnau, de manera transversal en cadascun dels eixos i accions que conté el PAM s'hi troben “tres tons molt marcats: la justícia social la sostenibilitat i la implicació de la ciutadania”.

Podeu consultar LA PROPOSTA de PAM en aquest ENLLAÇ https://www.vilanova.cat/doc/doc_25026332.pdf

Audiències Públiques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord