Menú

Espai veïnal

Conèixer el barri i la seva ciutadania

Les ciutats es subdivideixen en zones amb identitat pròpia, els BARRIS. A Vilanova i la Geltrú, la identitat dels seus barris, a banda de factors històrics, de comerç, o altres, ve reforçada per l'acció de les associacions de veïns i veïnes que el dinamitzen.
En el seu conjunt tenen un paper fonamental d'implicació, doncs són els més propers al territori i ningú tan bé com ells, gaudeixen i coneixen la seva realitat.

Aquí hi trobareu informació sobre dades descriptives dels barris, les seves associacions de veïns, els serveis i equipaments, dades sobre aspectes de mobilitat o comercials. I també us explicarem els temes que es tracten a les trobades que l'equip de govern municipal manté amb la ciutadania, mitjançant les Trobades de l'Alcaldessa als barris.
Unes convocatòries obertes a la ciutadania, que fan un recorregut pels diferents barris de la ciutat, amb la voluntat de rebre informació directa sobre aquells temes que interessen o preocupen, per tal de trobar-hi solucions.

Conèixer el barri i la seva ciutadania
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord