Menú

Rosalia Márquez Rasero

Regidora de Joventut i Educació (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2023.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 24 de novembre de 1968, va estudiar Batxillerat a l'Institut Manel de Cabanyes. Actualment, és estudiant del Grau de Relacions Laborals i Ocupació a la UOC. És tècnica de Docència de la Formació Professional per a l'Ocupació.

Durant la seva trajectòria professional ha realitzat formacions lligades al món del treball i l'ocupació: prospecció i treball amb empreses, novetats fiscals i laborals en l'àmbit de l'emprenedoria, micropimes i pimes, plans d'igualtat, autoocupació i discapacitat, entre d'altres.

Molt vinculada a l'àmbit sindical com a delegada de personal i/o Presidenta del comitè d'empresa de l'IMET, per UGT.

Actualment és tècnica responsable del Servei de Treball de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), on treballa des de l'any 1990. És prospectora d'empreses i coordinadora del servei de Prospecció.

Té amplia experiència en el desenvolupament de programes laborals i formatius amb vinculació amb el teixit productiu de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, associacions empresarials i gremis, i de coordinació amb programes ocupacionals de la comarca del Garraf destinats a la incorporació de persones amb discapacitat intel·lectual a l'empresa ordinària; ha combinat aquestes feines amb la d'orientadora laboral de la Xarxa de Serveis Locals (Xaloc) de la Diputació de Barcelona.

Regidora de Joventut i Educació (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a rmarquez@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord