Menú

Jaume Carnicer i Mas

Regidor (JxCat VNG)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'11 d'abril de 1974. Pescador de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.

Va cursar estudis primaris a l'Escola Pia de Vilanova, essent de la família de “Cal Miquel de la Viuda”. Va començar la vida laboral l'any 1990, atret pel món mariner vilanoví.

Interessat en el món pesquer, va començar la formació en titulacions com radiotelefonista naval, supervivència i prevenció de riscos, mariner/pescador i patró de segona litoral, convalidant aquest en el títol de patró costaner polivalent. Des de l'any 2005, ha exercit com a patró d'embarcació de pesca professional. 

Membre de la comissió de festes de la Confraria de Pescadors des de 2009. Durant uns anys va ser membre de la colla dels Amics del Drac de la Geltrú.

Va entrar a la junta de la Confraria de Pescadors l'any 2012 i exerceix el càrrec de Patró Major de la Confraria, vicepresident de la Federació Provincial de Barcelona i membre de l'executiva de la Federació Catalana de Pesca.

En les eleccions municipals de 2023 ha encapçalat la llista de Junts per Catalunya – Compromís Municipal a Vilanova i la Geltrú.

Regidor (JxCat VNG)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a jcarnicer@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord