Menú

Eva Bolaño Creus

Sisena Tinenta d'Alcaldia i regidora de Mercats Municipals, Alimentació i Consum (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2023.

Va néixer a Vilanova i la Geltrú l'any 1964.

És educadora social habilitada i va cursar estudis universitaris fins a tercer de pedagogia.

És una persona inquieta que ha fet molta feina creativa: titelles i exposicions, ha anat per tot Catalunya explicant contes i ha impulsat molts tallers a la carta, bàsicament de cuina. Li agrada dibuixar i ha publicat dos contes i un llibre de pensaments i fotografia amb el fotògraf Raimon Moreno. Va tenir una botiga de titelles, capgrossos, peces dels balls populars i bestiari de la nostra ciutat i joguines educatives.

La seva gran afició és la cuina i durant divuit anys va escriure un article al Diari de Vilanova, “Vilanovins amb davantal”.

Va treballar durant vint-i-dos anys al departament de Salut de l'Ajuntament de Vilanova, fent tallers de promoció de la salut a les escoles: El Tastaolletes, Cric i Croc els trapelles, De la barca al plat. Durant sis anys va ser secretària general de la secció sindical de la UGT de l'Ajuntament. L'any 2015 va entrar al departament de Promoció Econòmica com a directora dels Mercats Municipals, on ha pogut enquadrar els coneixements adquirits durant tota la seva trajectòria professional.

Per a ella ser regidora és un repte més que entoma amb la mateixa fermesa i passió que ho ha fet tot a la seva vida.

Sisena Tinenta d'Alcaldia i regidora de Mercats Municipals, Alimentació i Consum (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a ebolanyo@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord