Menú

Carlos Remacha López

Regidor (Partit Popular)

Nascut a Osca el 21 de desembre de 1989, fill de ferroviaris.

És regidor i portaveu del Grup Municipal del PP, conseller al Consell Comarcal del Garraf i President del PP de Vilanova i la Geltrú des de 2016.

Va estudiar l'educació obligatòria a l'escola Sant Bonaventura dels Franciscans i el Batxillerat a l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú. És Graduat en Dret, també és Màster en Dret i Negoci Marítim i Gestió Portuària per la UPC, Màster en l'Exercici de l'Advocacia per la UNIR i actualment està estudiant un Postgrau en Pràctica Jurídica en Dret Mercantil a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. A part de català i castellà, com a llengua estrangera parla anglès.

Ha treballat en el sector privat, com administratiu amb diversos notaris de la ciutat, a una de les companyies navilieres internacionals més importants al Port de Barcelona i actualment desenvolupa la seva activitat professional com advocat a un despatx de Vilanova i la Geltrú.

Del 2015 al 2019 va ser regidor i portaveu a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i conseller al Consell Comarcal del Garraf.

És aficionat a la cuina, al món marítim i a la política. Entén que la política és la millor eina per a solucionar els problemes de la ciutadania i construir nous projectes per Vilanova i la Geltrú, des de l'esforç, el treball i el respecte.

Regidor (Partit Popular)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a cremacha@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord