Menú

Juan Luís Ruiz López

Regidor (PSC)

Biografia

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 1995.

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 26 de juny de 1975, és Enginyer Tècnic en Mecànica. Ha ampliat els seus estudis amb un màster en Direcció i Organització d'Empreses i un Màster en Direcció Pública. Actualment estudia el Grau en Economia.

Treballador de l'empresa Componentes Vilanova (CIE Automotive), actualment en excedència, va ser professor associat a la UPC de Vilanova i la Geltrú en Disseny de Màquines durant uns anys. 

Molt vinculat al món associatiu i cultural de Vilanova i la Geltrú: ha estat portant del Drac de Vilanova, membre dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú i soci de la Unió Vilanovina.

Amb una àmplia experiència pel que fa a política municipal i compromès sempre amb Vilanova i la Geltrú i els seus ciutadans i ciutadanes, l'octubre del 2014 va ser escollit cap de llista del PSC de Vilanova i la Geltrú en un procés de primàries obertes a la ciutadania. 

Ha estat regidor al govern i a l'oposició, amb responsabilitats en àrees com Educació, Via Pública o Formació i Polítiques d'Ocupació, entre d'altres, així com President del Consell Comarcal del Garraf (2011-2015).

Regidor (PSC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jlruiz@vilanova.cat  o trucar al telèfon 938140000 ext. 2551

Més informació:

Membre de les comissions informatives:

 

Representació en altres ens: 

 

Retribució per càrrec electe municipal: 

No percep retribució per aquest càrrec. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.
 

Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipals 

 

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord