Menú

Míriam Pérez González

Regidora d'Administració Electrònica i Bretxa Digital; Cooperació i Agermanaments, Ocupació i Inclusió (Vilanova en Comú Podem)

Nascuda a l'Hospitalet de Llobregat l'any 1983, va venir a viure a Vilanova als nou anys. És la filla petita de quatre germans.

És llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat de Barcelona, primer cicle de la llicenciatura de pedagogia per la Universitat de Barcelona, i ha cursat el màster d'educació i TIC (e-learning) a la Universitat Oberta de Catalunya. Mitjançant una beca, va fer una estada a Malta per estudiar anglès.

Vinculada al teixit associatiu de Vilanova i la Geltrú, ha estat membre de diferents entitats culturals i socials d'àmbit local: monitora i directora del centre d'esplai l'Espurna i membre de l'AFEVI, entre d'altres. També va formar part del primer equip de futbol camp femení de Vilanova.

Va compaginar els estudis amb diverses feines vinculades a l'àmbit educatiu i del sector serveis. Des de 2007 treballa a la Universitat Oberta de Catalunya, fins a l'any 2016 al gabinet de Relacions Institucionals (Xarxa Territorial) i a l'actualitat, a Serveis Acadèmics. També ha col·laborat amb l'Associació d'Amics i Amigues d'UNESCO Tarragona.

És mare de dos nens, curiosa amb el que l'envolta i una apassionada de l'esport i de la cultura.

Políticament milita a Vilanova en comú Podem des de 2018, defensant el feminisme, l'actuació davant l'emergència climàtica i la lluita contra les desigualtats. 

Regidora d'Administració Electrònica i Bretxa Digital; Cooperació i Agermanaments, Ocupació i Inclusió (Vilanova en Comú Podem)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a mperezg@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord