Menú

Iolanda Sánchez Alcaraz

Segona Tinenta d'Alcaldia i regidora de Participació Ciutadana; Plans d'Actuació als Barris; Habitatge i Rehabilitació; Emergència Climàtica i Espais Naturals (Vilanova en Comú)

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 5 de febrer de 1970. Sempre vinculada a la ciutat. Diplomada en Administració i Gestió Pública, ha cursat estudis durant tres anys de Química a la Universitat de Barcelona i de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. S'ha format complementàriament en participació i polítiques de joventut, en gestió esportiva i en gestió d'organitzacions.

Professionalment ha exercit, en el sector privat, com a tècnica de laboratori d'analítiques clíniques, administrativa d'una AMPA i com autònoma titular d'un establiment a Vilanova de productes ecològics i de proximitat, l'És l'Ou Fut.

Va iniciar la seva activitat política amb 21 anys, a Iniciativa per Catalunya-Els Verds. Actualment forma part de la direcció nacional i territorial de Catalunya en Comú. Regidora durant diversos mandats a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en responsabilitats de govern i oposició. De 1999 a 2007, com a regidora d'Esports i Joventut; de 2007 a 2011, com primera Tinenta d'Alcalde i regidora de Medi Ambient i Participació; i el mandat 2011-2015, a l'oposició i formant part del govern del Consell Comarcal del Garraf, com a presidenta de l'àrea de Territori i Habitatge. Des de 2015, és la responsable de suport territorial de Catalunya en Comú al Penedès.

Segona Tinenta d'Alcaldia i regidora de Participació Ciutadana; Plans d'Actuació als Barris; Habitatge i Rehabilitació; Emergència Climàtica i Espais Naturals (Vilanova en Comú)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a isanchez@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord