Menú

Maria Luz Roca López

Regidora (Transformem VNG)

Nascuda l'any 1970 al sector de l'Esmeralda del barri de Molí de Vent, actualment és veïna de la urbanització de Mas Tapet de Vilanova i la Geltrú.

Formada en seguretat laboral, logística i atenció al client, es va especialitzar en automoció i mecànica. S'ha dedicat al sector del transport i la paqueteria, i des de 2003 treballa en una empresa de l'àmbit de l'automoció del municipi; va ser la primera dona encarregada en el sector dels recanvis i peces de cotxe de la seva marca oficial a l'Estat, reivindicant la igualtat laboral entre homes i dones en un entorn eminentment masculí.

Feminista convençuda, des de ben jove ha treballat i lluitat per aconseguir la igualtat real i efectiva de gènere, especialment en l'àmbit esportiu, i ha estat vinculada durant molts anys al futbol sala Vilanova femení.

Actual presidenta de l'Associació veïnal de Mas Tapet des del 2019, s'ha implicat a fons per dignificar l'espai públic al barri, així com per millorar-hi la qualitat de vida. Ferma defensora de la unitat estratègica d'acció quant a les lluites i demandes de les urbanitzacions periurbanes, va impulsar la Unió d'Associacions Veïnals Periurbanes a final de 2022.

Des de gener de 2023, és militant activa de Transformem VNG, i ocupa la vicepresidència del Comitè executiu de la formació.

Regidora (Transformem VNG)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a mroca@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord