Menú

Miguel Ángel Iglesias Montouto

Regidor (PSC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de desembre de 2017.

Vaig néixer a Barcelona l'any 1974, sóc el cinquè fill d'una família obrera. He viscut a Vilanova i la Geltrú tota la meva vida. La meva infantesa la vaig passar al barri del Tacó i als 26 anys em vaig independitzar, vaig mudar-me al barri del Llimonet i a l'actualitat visc al barri del Fondo Somella.

Vaig estudiar educació primària a l'escola Ginesta i posteriorment vaig cursar estudis d'Arts Gràfiques a l'escola d'art de Vilanova i la Geltrú. He realitzat diferents cursos d'intel·ligència emocional i molta formació relacionada en matèria de relacions laborals. He realitzat diversos tallers ocupacionals i treballat en diverses empreses; des de fa 22 anys treballo a Mahle Componentes com a preparador de màquines de control final, empresa que es dedica a la fabricació de peces d'automoció. 

La meva preocupació i compromís per la defensa dels drets dels treballadors em van fer involucrar a diversos càrrecs sindicals, com a secretari del comitè d'empresa, president del comitè de Seguretat i Salut de MAHLE components i actualment secretari general de la secció sindical d'UGT. Durant una part de l'etapa de la urbanització del barri del Fondo Somella, vaig estar com a president de l'associació de veïns. També he format part de la Junta de l'AMPA de la escola Margalló, com sotspresident i col·laborant amb diverses comissions.

Sóc una persona a qui agraden molt els esports i durant una etapa de la meva vida, vaig ser entrenador de futbol base amb titulació.

Regidor (PSC)

Perfil digital

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord