Menú

Miguel Ángel Iglesias Montouto

Regidor d'Esports (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de desembre de 2012.

Va néixer a Barcelona l'any 1974 i ha viscut sempre a Vilanova i la Geltrú.

Va estudiar educació primària a l'escola Tacó i posteriorment va cursar estudis d'Arts Gràfiques a l'Escola d'Art de Vilanova i la Geltrú. Ha realitzat diferents cursos d'intel·ligència emocional i molta formació relacionada en matèria de relacions laborals. Ha realitzat diversos tallers ocupacionals i treballat en diverses empreses; durant 25 anys va treballar a MAHLE com a preparador de màquines de control final i mecanitzats, empresa que es dedicava fins al seu tancament a la fabricació de peces d'automoció. Actualment treballa com a transportista d'hidrocarburs i matèries perilloses.

La seva preocupació i compromís per la defensa dels drets dels treballadors el van fer involucrar-se en diversos càrrecs sindicals, com a secretari del comitè d'empresa, president del comitè de Seguretat i Salut de MAHLE i secretari general de la secció sindical d'UGT. Durant un període de la urbanització del barri del Fondo Somella va ser president de l'associació de veïns. També ha format part de la junta de l'AMPA de l'escola Margalló, com a sotspresident i col·laborant en diverses comissions.

Li agraden molt els esports i durant una etapa va ser entrenador de futbol base amb titulació.

L'any 2018 va ser regidor d'Educació a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Regidor d'Esports (PSC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a maiglesias@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord