Menú

Tània Reyes Torbisco

Regidora (CUP)

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1980, va fer la primària a l'Arjau i la secundària a l'Institut Joaquim Mir. És tècnica superior en Projectes i direcció d'obres de decoració, cicle que va cursar a l'EMAID, i també graduada en Educació Social per la UOC.

En la seva trajectòria professional ha treballat com a tècnica als Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova, en l'inici i consolidació de l'Economat (2015) i també com a tècnica a la Regidoria d'Infància i Joventut (2022) fent d'informadora, organitzant activitats i en l'elaboració del Pla Local de Joventut. També ha treballat a la Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú (2016-2021). Actualment és sòcia d'una cooperativa d'iniciativa social i porta la direcció d'un Centre Residencial d'Acció Educativa a l'Alt Penedès.

Pel que fa a la seva participació en la vida cultural i social de la ciutat, ha fet classes de català per a dones amb l'Associació de dones La Frontissa (2011-2015). Ha estat sòcia fundadora de l'Associació Elna, també de La Foixarda i presidenta de l'Ateneu Vilanoví. Participa activament en diversos col·lectius de l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf i és militant de la CUP des de 2012 i d'Endavant OSAN (2021).

 

Regidora (CUP)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a treyes@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord