Menú

Olga Arnau Sanabra

Regidora (ERC)

Nascuda a Vilanova i la Geltrú l'any 1966, al barri de Mar. Càrrec electe des de maig de 2015. Va ser escollida alcaldessa de Vilanova i la Geltrú el 15 de juny de 2019. Es va formar professionalment en el sector cooperatiu, un àmbit pròxim per tradició familiar. Sempre ha estat interessada en l'economia social i, ha treballat durant molts anys com a assessora fiscal i mercantil.

Casada i mare d'un noi i una noia. Des de petita sempre ha estat molt involucrada en la cultura popular de la ciutat: va ballar bastons, va ser diablessa i va fer castells amb els Bordegassos. A més, va ser pabordessa de la Festa Major. També va exercir com a monitora d'esplai i va treballar en projectes educatius amb nens i nenes. Addicionalment, ha estat molt important per ella el món de l'esport: va començar com a gimnasta i, després, com a jugadora de bàsquet. Posteriorment, va mantenir el vincle amb les entitats i l'esport esdevenint a més, fundadora i presidenta del Club Nou Bàsquet Vilanova i presidenta de la Fundació Unió d'Esport Base Vilanova i la Geltrú.

Per a l'Olga la política són valors, lligats essencialment a l'educació. Defensa que totes i tots contribuïm a fer política des de la nostra pròpia activitat social i laboral, cadascú des del seu àmbit, i això pren encara més força en el món municipal, tan proper a la vida quotidiana de les persones.

Regidora (ERC)

Vols contactar amb la regidora?

Pots escriure un correu electrònic a oarnau@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord