Menú

Olga Arnau Sanabra

Alcaldessa (ERC)

Biografia

Vaig néixer a Vilanova i la Geltrú l'any 1966, al barri de Mar, i soc la petita de quatre germans. Estic casada i soc mare d'un noi i una noia. Des de petita sempre he estat molt involucrada en la cultura popular de la ciutat: vaig ballar bastons, vaig ser diablessa i vaig fer castells amb els Bordegassos. Una de les fites que em fa més il·lusió és haver estat pabordessa de la nostra Festa Major. També vaig exercir com a monitora d'esplai i vaig treballar en projectes educatius amb nens i nenes de carrer. Per a mi també ha estat molt important el món de l'esport: vaig començar com a gimnasta i, després, com a jugadora de bàsquet. Sempre he mantingut aquest vincle amb les entitats i l'esport, fins al punt que vaig tenir l'honor de ser fundadora i presidenta del Club Nou Bàsquet Vilanova i presidenta de la Fundació Unió d'Esport Base Vilanova i la Geltrú. 

Em vaig formar professionalment en el sector cooperatiu, un àmbit que m'és molt proper per tradició familiar. Sempre m'ha interessat l'economia social, i he treballat durant molts anys com a assessora fiscal i mercantil, vinculada a la consultoria d'empreses.

Per a mi la política són valors, lligats essencialment a l'educació. Penso que totes i tots contribuïm a fer política des de la nostra pròpia activitat social i laboral, cadascú des del seu àmbit, i això pren encara més força en el món municipal, tan proper a la vida quotidiana de les persones. La situació de Catalunya dels darrers anys –i el compromís amb el futur dels meus fills– em va empènyer a acceptar el repte d'encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú.

Soc càrrec electe a l'Ajuntament des de maig de 2015 i vaig ser escollida alcaldessa de Vilanova i la Geltrú el 15 de juny de 2019. És una responsabilitat que fa molt respecte i que exerceixo des del primer dia amb tot l'entusiasme i donant el millor de mi mateixa. Un dels meus propòsits com a alcaldessa és intentar que l'Ajuntament sigui el més obert possible perquè tothom hi pugui dir la seva, i, així, avancem tots plegats a partir dels consensos per fer una ciutat millor. Soc a la vostra disposició.

Alcaldessa (ERC)

Vols contactar amb l'alcaldessa?

Contacta-hi mitjançant aquest formulari.

També pots escriure un correu electrònic a oarnau@vilanova.cat o trucar al telèfon 938140000 ext. 2520.
 

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord