Menú

Nadal i Reis

El dia de Nadal, solstici d'hivern, és el dia més curt i la nit més llarga de l'any. Al voltant d'aquest dia, la ciutat és escenari de moltes celebracions i rituals, entre els quals destaca la sortida d'imatgeria festiva pròpia d'aquestes festes.

El cicle de Nadal i Reis és el període que comprèn des de la festivitat de Santa Llúcia, el 13 de desembre, fins que el pessebre de la Plaça de la Vila es desmunta per donar pas als primers actes de la festa dels tres tombs.

Durant les festes nadalenques, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza diverses activitats amb la implicació d'associacions de la ciutat. Podem citar, per exemple, la tradicional Cavalcada de Reis, el Retaule de Nadal, la instal·lació de la Carpa Reial, el Pessebre i d'altres de no tan tradicionals, que estan adreçades sobretot als infants.

Dies màgics i nits màgiques és el recull de les activitats al voltant de les festes nadalenques, on hi ha descrites les tradicionals, esportives, solidaries, etc.

Dies màgics, nits màgiques. El Nadal a Vilanova i la Geltrú

Dies màgics, nits màgiques. El Nadal a Vilanova i la Geltrú
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord