Menú

Cavalcada de reis

La festa de Reis té els més petits com a principals protagonistes. El dia 5 de gener al vespre fan el seu recorregut pels carrers de Vilanova i la Geltrú en les carrosses, acompanyats de molts ajudants i voluntaris de diferents  associacions locals.

La Cavalcada de Reis de Vilanova i la Geltrú va ser renovada totalment el 1998, amb un disseny escenogràfic i de vestuari sorprenent, obra del reconegut creador Amadeu Ferré, que va fer un projecte exclusiu per a la nostra ciutat.

El recorregut s'inicia a la plaça del Pou, a partir que els Reis han sortit del Castell de la Geltrú. Durant la cavalcada, els Reis estan acompanyats per formacions musicals com la Banda de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat o els Ministrers de la Vilanova, la carrossa dels Embolicadors de regals i la del Carter reial. 

Els i les carteres reials de totes les contrades treballen conjuntament per fer arribar als Reis d'Orient els bons desitjos de tots els nens i nenes, i ho fan a través de la C.A.R.A.M, d'on la Palmira, provinent de la llunyana Ciutat de les Palmeres, n'és ambaixadora.  Aquests dies volten d'una contrada a l'altra, ben atrafegats amb els vostres desitjos.

Per anar-los a rebre com cal, no us oblideu del fanalet! ...Ah! i pinteu-lo ben bonic, que això els agrada molt!

Es tracta d'un dels actes tradicionals més esperats i amb  més públic, tant local com de fora de la ciutat, amb sis carrosses i comitiva seguint l'estel de Nadal.

Cavalcada de reis

Amadeu Ferrer

Consulta el web de l'Amadeu Ferrer, creador de l'escenografia i vestuari de la cavalcada de reis

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord