Menú

Festa Major

La Festa Major 2023 presenta la imatge d'aquest any, obra de l'artista vilanoví Carlos Cubeiro

La Festa Major de 2023 ja té imatge gràfica, obra de l'artista vilanoví Carlos Cubeiro. La proposta mostra alguns dels personatges més coneguts de les cercaviles amb un tractament acolorit i alegre. La pabordia d'aquest any ha explicat que no volia que el disseny “girés al voltant d'una única imatge estàtica i sense vida, i per això que no hem fet un cartell: n'hem fet deu”. La imatge vol encomanar vitalitat “a les peces més emblemàtiques de la nostra Festa Major, que per un moment els gegants, els dracs, els nans o les mulasses abandonin el seu posat estàtic, s'omplin de vida i adoptin un aire diferent i fresc, simpàtic i contemporani”.

Les diferents imatges que serviran per identificar la Festa Major a partir d'ara encaixen amb el lema de la celebració, “Més vius que mai”, que també es va donar a conèixer en la presentació, redundant en la idea de l'alegria de la festa. Els pabordes i pabordesses volen que, un cop superada la pandèmia i les restriccions, “la Festa Major del 2023 la compartim amb més ganes de viure que mai, amb ganes de retrobar-nos, de gaudir, d'ocupar els carrers i de compartir amb parents i amics, amb vilanovins i forasters, l'alegria de la nostra festa gran de l'estiu”.

La figureta de goma d'aquest any és un macer. Tant la figureta de goma com les samarretes estan a la venda.

La Festa Major 2023 presenta la imatge d'aquest any, obra de l'artista vilanoví Carlos Cubeiro

La Festa Major de Vilanova i la Geltrú, en honor a la patrona de la ciutat, la Verge de les Neus, s'inicia amb la presentació del programa i cartell a principis de juliol i finalitza el 6 d'agost. Els carrers i places de la ciutat s'omplen dels tradicionals balls populars i d'activitats per a totes les edats durant aquests dies, essent el dia 5 d'agost i la seva vigília els dies més tradicionals de la Festa. Es pot gaudir d'uns dies plens d'actes com el convit a la festa, els 12 morterets, activitats familiars al carrer, correfocs, balls, cercaviles, actuacions castelleres, concerts, cinema i molt més.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Els Pabordes són els organitzadors de la Festa
c/e: pabordia2023@gmail.com

La Festa Major

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord