Menú

Sant Jordi

Sant Jordi

A Vilanova i la Geltrú la festivitat de Sant Jordi és viu intensament. La rambla és l'espai més representatiu d'aquesta diada que, any rere any, s'omple de nombroses parades  de llibres i roses, però també d'entitats i col·lectius que aporten el seu gra de sorra a mantenir viva la festa. A més, són moltes les entitats que organitzen activitats, com ara presentacions de llibres, xerrades, i altres propostes culturals que enriqueixen la celebració.

Enguany, la festivitat de Sant Jordi serà diferent de com la coneixem a causa de la situació sanitària causada per la Covid-19. Per aquest motiu l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú prepara pel 23 d'abril una celebració el màxim de segura possible, on les parades tornaran al carrer, però concentrades a la plaça del Mercat.

A diferència de com se sol celebrar la diada i per raons sanitàries, la jornada serà exclusivament professional; només hi participaran llibreries, editorials i floristeries de la ciutat, i no hi haurà crida oberta a entitats. Les parades es distribuiran garantint la distància de seguretat establerta per la normativa vigent per tal de respectar el pas de vianants.

L'Ajuntament està treballant en la definició els protocols de seguretat sanitària, similars als d'un format de mercat, amb control d'aforament i amb un circuit d'entrada i sortida. Aviat s'informarà a la ciutadania de les mesures i protocols definitius, horaris i altres dades d'interès.  

Els professionals del sector del llibre i de la rosa que vulguin participar al mercat de Sant Jordi s'han de posar en contacte amb la Regidoria d'Espai Públic adreçant-se a espaipublic@vilanova.cat o trucant al telèfon 938140000 ext. 4111. 

Posem també a disposició dels professionals el tràmit que els permet fer la petició per ser presents al carrer aquest Sant Jordi 

Sant Jordi
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord