Menú

Sant Jordi

A Vilanova i la Geltrú la festivitat de Sant Jordi és viu intensament. La rambla és l'espai més representatiu d'aquesta diada que, any rere any, s'omple de nombroses parades  de llibres i roses, però també d'entitats i col·lectius que aporten el seu gra de sorra a mantenir viva la festa. A més, són moltes les entitats que organitzen activitats, com ara presentacions de llibres, xerrades, i altres propostes culturals que enriqueixen la celebració.

 L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú prepara pel 23 d'abril una celebració on les parades de llibres, roses, entitats i centres educatius, entre d'altres, son presents al carrer. També amb les tradicionals parades d'artesania a la plaça de les Neus. L'horari habitual és de 9 del matí a 9 del vespre.

D'altra banda, la xarxa de Biblioteques Municipals també programa activitats amb motiu de la celebració, com ara presentacions de llibres, hores del conte, entrevistes literàries i exposicions. També publica el llistat dels autors i autores locals que han publicat titols el darrer any. 

I es completa la jornada amb activitat cultural a la plaça de la Vila, amb actuacions dels Falcons de Vilanova i dels Bordegassos de Vilanova, així com  la ballada de Sant Jordi a la rambla de la Pau, a càrrec de la  Coordinadora Sardanista.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord