Menú

El Pla Local d'Habitatge de Vilanova i la Geltrú

Polítiques municipals en l'àmbit de l'habitatge

Els plans locals d'habitatge determinen les propostes i els compromisos municipals en política d'habitatge i són la proposta marc per a concertar polítiques d'habitatge amb l'Administració de la Generalitat.

El vigent Pla Local de l'Habitatge 2013-2018 de Vilanova i la Geltrú va ser aprovat pel ple municipal del dia 1 de juliol de 2013 i consta de dos volums, on es recullen totes les accions previstes per als sis anys de vigència natural del pla, divides en set eixos d'actuació.

La concreció de les accions previstes per a cada anualitat es recullen en un Pla d'actuació anual, que s'aprova en el si de la Comissió de seguiment del PLH, formada pels representants dels grups polítics municipals, la Defensora de la ciutadania i caps tècnics de diferents serveis municipals.

Actualment el Pla 2013-2018 ha estat prorrogat, mentre s'inicien ja aquest 2019 els treballs previs d'anàlisi i diagnosi sobre l'habitatge al municipi, que permetran redactar i aprovar un nou Pla Local de l'Habitatge per als propers sis anys.

Polítiques municipals en l'àmbit de l'habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord