Menú

Serveis socials

Xerrades informatives grupals sobre Dependència

A partir del dimecres 3 de novembre de 2021 a la Sala d'Actes de La Plataforma.

Carrer Sant Josep, 16-22

Les persones interessades han d'inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 814 44 81 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça ead@vilanova.cat

Serveis Socials

Els Serveis socials municipals són els encarregats de tenir cura, des de la proximitat, de les necessitats de les persones.

Els serveis socials tenen com a finalitat contribuir al dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la seva vida mitjançant la cobertura de les seves necessitats personals bàsiques i de les necessitats socials, en el marc de la justícia social i del benestar de les persones. 


Els serveis socials s'adrecen de manera especial a la prevenció de situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic i de situacions de vulnerabilitat i de dependència. 

 

 

Atenció presencial

Dirigiu-vos al  Servei de primera acollida de la Regidoria de Serveis Socials, al carrer del Marquesat de Marianao, 2 de Vilanova i la Geltrú de dilluns a divendres de 9:30 h. a 14 h. i també els dimecres de 15 h. a 17:30 h. (Tardes mes d'agost tancat).
 

Atenció telefònica

Podeu contactar telefònicament amb Serveis Socials trucant al 93 814 00 00 extensió 3420 en horari d'atenció de dilluns a divendres de 9:30 h. a 14 h. i també els dimecres de 15 h. a 17:30 h. (Tardes mes d'agost tancat).

 

Bústia electrònica: ssocials@vilanova.cat

 
Serveis Socials

Informa't dels serveis, prestacions i recursos

Si vols conèixer els serveis, prestacions i recursos pots accedir directament des d'aquest enllaç.

Memòria 2018 de Serveis Socials

Consulta tota l'activitat de la Regidoria de Serveis Socials durant 2018 al document Memòria de Serveis Socials.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord