Menú

Teixint Barri

TEIXINT BARRI. Projecte d'Acció Comunitària als barris Tacó i Armanyà

Teixint Barri és un projecte d'acció comunitària adreçat als barris de Tacó i Armanyà amb el suport de la Diputació de Barcelona dins el programa "Barris i Comunitats: motors de transformació social".

És un projecte d'intervenció integral coliderat per la Regidoria d'Acció Social i la Regidoria de Participació Ciutadana amb l'objectiu de reduir l'estructura de les desigualtats socials alhora que es promou l'apoderament comunitari, en termes de cohesió, inclusió i participació socials.

 

 

Accions

 • Grup Teixint Barri

  Grup Teixint Barri

  Espai de trobada amb famílies on compartir experiències i construir una xarxa de suport veïnal

 • Comunitat Fuensanta

  Comunitat Fuensanta

  Treball comunitari amb les 20 famílies en situació d'exclusió habitacional en un edifici propietat d'un gran tenidor. Abordatge comunitari amb la participació del veïnat i diferents regidories.

 • Taula agents socials dels barris

  Taula agents socials dels barris

  Espai de trobada i reflexió amb els agents socials dels barris implicats. Elaboració de propostes d'actuacions conjuntes. 

 • Recuperem els equipaments cívics de barri com a espais de relació i convivència

  Recuperem els equipaments cívics de barri com a espais de relació i convivència

  Tallers al Centre Cívic Tacó i al Local Social Armanyà amb l'objectiu de generar espais de trobada i relació entre membres de la comunitat, reduir la soledat i afavorir la interacció social especialment entre grups en risc d'exclusió social.

 • Espai de memòria

  Espai de memòria

  Treball grupal per a la prevenció i promoció de la salut mental establint vincles amb la comunitat des de la singularitat personal i les històries de vida. Resignificar la memòria autobiogràfica com a eix per al desenvolupament personal i la millora de l'autoestima.

 • Festa Teixint Barri

  Festa Teixint Barri

  Festa de presentació del projecte Teixint Barri a l'escola Ginesta. Amb la participació de veïns i veïnes dels barris de Tacó i Armanyà. Tallers, música, espectacle de ball, berenar i recollida de propostes de millora pels barris.

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord