Menú

Em faig gran i necessito ajuda

Cada persona anirà necessitant, en el seu procés, una cura i uns recursos de diferent intensitat que compensin la seva manca d'autonomia.

T'expliquem aquí els recursos als que podràs accedir:

Si vius sol o sola o en parella, tens alguns problemes de salut i/o risc de caigudes i necessites sentir-te segur, pots sol·licitar el servei de teleassistència presentant a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania la sol·licitud.

Si necessites ajuda o suport per dur a terme les activitats bàsiques de cada dia com ara la higiene personal, cuinar àpats, fer la compra o fer la neteja de manteniment de casa, pots sol·licitar el servei d'atenció domiciliària.

Si els teus familiars són les persones que tenen cura de tu i també necessiten un espai de cura i suport per a ells, poden assistir als grups de cuidadors/es de persones amb dependència.

Si vas perdent la mobilitat i necessites suports tècnics que t'ajudin en els desplaçaments o et facilitin les activitats de la vida diària, pots sol·licitar en préstec ajudes tècniques com ara caminadors, cadires de rodes, cadires de bany, alces de WC...

Si vius sol o sola i ja no pots cuinar, pots sol·licitar el servei dels àpats a domicili o assistir al menjador social per dinar en companyia.

Si vols saber com obtenir el reconeixement de dependència o saber a quins suports i recursos tindràs dret si se't reconeix, t'ho expliquem en les xerrades Informatives sobre la Llei de la Dependència. 

Per a més informació demana cita prèvia al 93 814 00 00 o ssocials@vilanova.cat  o bé presencialment al c. Marquesat de Marianao , 2 baixos.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord