Menú

On puc donar roba, aliments o joguines?

Vols fer una donació de roba que està en bon estat i ja no fas servir?
Si vols donar roba, a la nostra ciutat hi ha dos projectes socials que la recullen:  
-    El servei municipal de Rober, gestionat per Associació Alè, rep la roba els dimarts de 16.30 h a 18.30 h.  
-    La botiga de Roba Amiga (rambla de Salvador Samà, 23) i els contenidors taronges que pots trobar a diferents punts de la ciutat. Tant la botiga com els contenidors formen part del projecte d'inserció sociolaboral de la Fundació Formació i Treball: Dona ropa | Formació i Treball.

Vols fer una donació d'aliments o de productes de primera necessitat?
L'Economat és qui rep aquests productes per tal que puguin arribar a les persones i famílies que fan ús del servei, i també a altres projectes socials que necessiten àpats i aliments.
Per acordar un dia i hora per fer l'entrega, cal trucar al telèfon del servei 937829491 o bé escriure un correu electrònic a economatvng@gmail.com.

Vols donar joguines en bon estat de conservació?
No hi ha cap projecte social a la nostra ciutat que gestioni expressament la recepció i la donació de joguines infantils. Tanmateix, l'associació Alè també accepta joguines si estan en bon estat. Aquestes joguines s'ofereixen als infants de les famílies que fan ús del servei de rober. 
L'Entitat Creu Roja també accepta joguines durant la campanya de reis de Nadal, sempre que estiguin noves i sense ús previ.  
 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord