Menú

Agenda 21 Escolar

Agenda 21 escolar

L'Agenda 21 Escolar és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l'ambiciós projecte planetari d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat.

L'Agenda 21 Escolar persegueix els següents objectius:

• Promoure les bones pràctiques ambientals a les escoles, així com d'activitats i iniciatives relacionades amb el tema.

• Proporcionar la informació adequada sobre els diferents conceptes relacionats amb el medi ambient (aigua, residus, energia ... etc.) mitjançant de tallers didàctics amb continguts clars i senzills.

• Conscienciar els més petits dels efectes de l'activitat humana sobre el medi i de la importància d'establir pràctiques sostenibles amb l'entorn.

• Fomentar la participació dels infants en la preservació del medi ambient, no només a l'escola, sinó a casa, servint com a vector transmissor del missatge a la resta de la família.

• Assolir, pel que fa a l'estat del medi ambient del municipi i de la zona recreativa, la sensibilització dels més petits, per tal d'aconseguir un primer acostament a la solució dels problemes mediambientals que ens envolten.

Agenda 21 escolar
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord