Menú

Mostra objectes reciclats

La Mostra d'art d'objectes reciclats es cel·lebra al Centra d'Art Contemporani de Vilanova i la Geltrú "La Sala". Aquest espai exposa per segon any les creacions que els alumnes han estat preparant durant tot el curs escolar a partir d'objectes i materials ja utilitzats, que han estat transformats per donar-los una nova utilitat, en aquest cas artística. Tot i ser una exposició d'art, també hi ha objectes funcionals, lúdics o experimentals.

Es tracta de més de 200 obres, realitzades per l'alumnat dels centres d'educació infantil, primària i secundària adherits al programa de l'Agenda 21 Escolar de Vilanova i la Geltrú.

L'objectiu és conscienciar l'alumnat de la necessitat de viure en un món més sostenible i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte, portant a la pràctica el concepte de les tres R: reduir, reduïr i reciclar. L'alumnat aprèn a valorar els materials i a aplicar la creativitat i la imaginació a l'hora d'allargar la vida útil i de canviar l'ús per al qual han estat creats. D'aquesta manera es transforma un potencial residu en una bonica obra d'art o en un altre objecte quotidià ple d'emocions.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord