Menú

Formació ambiental professorat

La formació està adreçada a tots els centres de primària i secundària que estiguessin interessats.
 
L'objectiu principal d'aquestes sessions és donar eines per establir criteris i prioritats a mitjà i llarg termini en relació amb l'educació per a la sostenibilitat i poder incorporar-les als documents de gestió educativa dels centres. 

La formació s'organitza pel projecte Agenda 21 escolar del Servei de medi ambient de l'ajuntament, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf. 

El curs que desperta l'interès de la comunitat educativa, està dividit en tres sessions. La primera on es va explicar alguns dels projectes que actualment els centres duen a terme i van poder parlar del Pla Triennal per a l'Educació Ambiental. 

El curs acaba amb una formació pràctica tutoritzada, en la qual s'ajudarà a posar en pràctica tot el plantejat durant les sessions teòriques. Aquestes formacions són el punt de partida per introduir l'educació medi ambiental en l'àmbit escolar i reforçar la tasca diària que el projecte Agenda 21 impulsa dins les escoles de la ciutat. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord