Menú

Acte de renovació compromís ambiental

Acta de renovació del compromís de l´Agenda 21 Escolar pel curs 2018-2019.

Dimecres, 9 de novembre 2018 els centres educatius del municipi varen signar l´Acta de renovació del compromís de l´Agenda 21 Escolar pel curs 2018-2019.

L'acte més important del curs escolar dins del programa Agenda 21 Escolar s'ha fet en el marc de la Fira de Novembre.

L'acte pretén visualitzar el compromís mutu per avançar conjuntament cap a la sostenibilitat, i vol servir novament de motivació i estímul als centres en la seva tasca d'educació ambiental. Durant l'acte els centres es comprometran davant de la ciutat a fer la seva Agenda 21 Escolar a través d'un projecte concret i l'Ajuntament fa un reconeixement públic d'aquest compromís, donant el suport i l'estímul per aquesta tasca. Les escoles expliciten el compromís als representants electes. Es compta amb la representació del municipi, l'assistència de l'alcalde i de regidors de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i representants de la comunitat educativa dels centres participants (alumnes, professors, AMPA, etc). Són diversos els projectes que presenten els centres, hi destaquen els relacionats amb la reducció i gestió dels residus, la millora de l'entorn (pati, jardí), amb la creació d'horts escolars ecològics, i l'estudi i diagnosis ambiental del centre.

L'agenda 21 Escolar té un sentit ampli, d'una banda integrar-se en el Pla d'Acció Ambiental (Agenda 21 Local), i per una altra contribuir al compromís ciutadà per caminar cap a la sostenibilitat del nostre municipi a través dels centres educatius.

 

Acta de renovació del compromís de l´Agenda 21 Escolar pel curs 2018-2019.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord