Menú

Oficina local d'habitatge

On som i què fem

L'Oficina local d'habitatge (OLH) és l'oficina d'atenció ciutadana del servei d'Habitatge, treballa amb conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i està adherida a la Xarxa de serveis locals d'habitatge de la Diputacio de Barcelona.

Ens podeu trobar a la Pl. de la Vila, 8 . El nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. 

Donada l'actual situació de crisi sanitària, l'atenció ciutadana es farà prioritàriament de forma telemàtica.  Consulteu aquí el telèfon i correu electrònic de contacte per a cada tràmit d'habitatge:

LLISTAT DE TRÀMITS D'HABITATGE

Si us cal ser atesos de forma presencial, demaneu cita concertada trucant al telèfon 93 816 90 31 o be enviant-nos un correu a: habitatge@vilanova.cat

On som i què fem

Actualitat

Suspensió extraordinària dels desnona-ments d'habitatge habitual

S'amplia fins al 9 d'agost de 2021 la suspensió dels procediments judicials de desnonament. Aquesta suspensió no és automàtica i s'hi ha de demanar al jutjat. T'expliquem com!

Entra en vigor la llei per contenir el preu dels lloguers

La finalitat és contenir i moderar el preu del lloguer i que s'aplicarà als nous contractes d'habitatges destinats a residència permanent i es trobin en àrees amb mercat d'habitatge tens, com Vilanova i la Geltrú.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord