Menú

Oficina local d'habitatge

Amb motiu de la situació actual, us atendrem preferentment per telèfon i correu electrònic

Consulteu aquí el telèfon i correu electrònic de contacte per a cada tràmit d'habitatge:

LLISTAT DE TRÀMITS D'HABITATGE

On som i què fem

L'Oficina local d'habitatge (OLH) us ofereix tota la informació relativa a l'habitatge i alhora us permet realitzar aquells tràmits en matèria d'habitatge que necessiteu.

L'OLH és l'oficina d'atenció ciutadana del servei d'Habitatge, treballa amb conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i està adherida a la Xarxa de serveis locals d'habitatge de la Diputacio de Barcelona.

Ens podeu trobar a la Pl. de la Vila, 8 . El nostre horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. 

Donada l'actual situació de crisi sanitària, l'atenció ciutadana es farà prioritàriament de forma telemàtica, però si us cal ser atesos de forma presencial, demaneu cita concertada trucant al telèfon 93 816 90 31 o be enviant-nos un correu a:habitatge@vilanova.cat

 

On som i què fem

Actualitat

Ja tenim la resolució dels ajuts municipals per la COVID-19

17/02/2021

Ja podeu consultar la resolució definitiva dels ajuts en matèria de lloguer per la COVID-19. Cliqueu aquí per veure la resolució!

Suspensió extraordinària dels desnona-ments d'habitatge habitual

12/01/2021

S'amplia fins al 9 de maig de 2021 la suspensió dels procediments judicials de desnonament. Aquesta suspensió no és automàtica i s'hi ha de demanar al jutjat. T'expliquem com!

Entra en vigor la llei per contenir el preu dels lloguers

La finalitat és contenir i moderar el preu del lloguer i que s'aplicarà als nous contractes d'habitatges destinats a residència permanent i es trobin en àrees amb mercat d'habitatge tens, com Vilanova i la Geltrú.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord