Menú

#BiodiversitatVNG

Introducció

La definició més acceptada de biodiversitat es va adoptar al Conveni sobre Diversitat Biològica el 1992. La biodiversitat és la variabilitat d'organismes vius de qualsevol font, inclosos, entre altres, els ecosistemes terrestres, marins, altres ecosistemes aquàtics, i els complexos ecològics dels quals formen part; comprenent la diversitat dins de cada espècie, entre les espècies, i dels ecosistemes.

La biodiversitat engloba l'enorme varietat de formes de vida. Inclou totes i cadascuna de les espècies que cohabiten amb nosaltres (animals, plantes, bacteris..), ecosistemes dels que formen part i els propis gens de cada espècie i individu. Es pot descriure la biodiversitat a tres escales, la biodiversitat genètica, la biodiversitat d'espècies i la biodiversitat d'ecosistemes.

En aquest apartat trobareu especialment informació sobre projectes i accions que es desenvolupen a la ciutat entorn la biodiversitat d'espècies, sigui més urbana o l'altra més salvatge, i d'altres programes i projectes municipals que impulsen i propicien la biodiversitat dels espais lliures com els horts urbans i socials.

Introducció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord