Menú

Animals de companyia

Els animals de companyia són, a les nostres ciutats, cada cop més nombrosos.  En els darrers anys s'ha estès el costum d'incorporar el gos, el gat o la fura com un membre més de la unitat familiar.

Els animals de companyia necessiten de la dedicació d'un mínim de temps diari per parts dels seus propietaris, així com d'unes cures i d'unes atencions que hem d'estar disposats/des a donar-los perquè no són cap joguina.

Qüestions pràctiques i bàsiques com per exemple, dotar-los d'un espai suficient i d'aixopluc perquè no estiguin a la intempèrie, mantenir nets els seus allotjaments, no allotjar-los habitualment en balcons, identificar-los,  censar-los al registre municipal, recollir els seus excrements que fan als carrers i a les places, portar-los degudament lligats, dur-los periòdicament als controls veterinaris ....  formen part d'un conjunt d'accions lògiques d'un comportament de la ciutadania posseïdora d'animals de companyia, caracteritzat com a responsable, educat, conscient, respectuós i cívic, en definitiva un COMPORTAMENT EXEMPLAR.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord