Menú

Animals de companyia

ACLARIMENTS Nova Llei de protecció dels drets dels animals

  • Díptic amb els punts clau de la nova Llei de protecció dels drets animals

    Díptic amb els punts clau de la nova Llei de protecció dels drets animals

  • Nova Llei de protecció dels drets dels animals

    Nova Llei de protecció dels drets dels animals

Els animals de companyia són, a les nostres ciutats, cada cop més nombrosos. En els darrers anys s'ha estès el costum d'incorporar el gos, el gat o la fura com un membre més de la unitat familiar.

Els animals de companyia necessiten de la dedicació d'un mínim de temps diari per part dels seus propietaris, així com d'unes cures i atencions que hem d'estar disposats a donar-los. Els animals no són cap joguina.

Qüestions pràctiques i bàsiques com, per exemple, dotar-los d'un espai suficient i d'aixopluc perquè no estiguin a la intempèrie, mantenir nets els seus allotjaments, identificar-los,  censar-los al registre municipal, recollir els seus excrements, portar-los degudament lligats, o dur-los periòdicament als controls veterinaris, formen part d'un conjunt d'accions lògiques del comportament de la ciutadania posseïdora d'animals de companyia, caracteritzat com a responsable, educat, conscient, respectuós i cívic, en definitiva, un COMPORTAMENT EXEMPLAR.

Taller per a gossos: "Aprendre i gaudir amb el teu gos"

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord