Menú

VNG Inclusió

Totes les persones, famílies i comunitats, en algun moment de la nostra vida, estem condicionats per factors d'exclusió social en algun àmbit vital que ens fa ser més vulnerables.

Els processos d'exclusió produeixen desigualtats socials, pèrdua d'oportunitats i condicions de vida no adequades que priven de benestar i qualitat de vida.

Una ciutat inclusiva busca la màxima inclusió per a tothom:

  • tenint en compte les diversitats: som diferents i necessitem coses diferents.
  • el principi d'equitat: compensant les dificultats per oferir oportunitats de millora i unes bones condicions de vida.

Tenir eines de coneixement sobre la realitat social de la nostra ciutat, ens ajuda a  mesurar l'impacte de l'exclusió i la pobresa.  Ens orienten per adaptar i avançar-nos a donar una millor resposta pública en la millora de les condicions de vida de les persones.

VNGInclusió és un pla d'acció comunitària inclusiva dins els serveis socials bàsics de l'Ajuntament de VNG que vetlla per la recerca, participació, reflexió i treball per aprofundir en el coneixement de la situació social de Vilanova i la Geltrú.

Els Plans locals d'acció comunitària inclusiva són fruit de la integració dels plans locals d'inclusió social –PLIS- i els plans de desenvolupament comunitari –PDC- ambdós, instruments de la Generalitat de Catalunya per aconseguir una inclusió social més comunitària i una acció comunitària més inclusiva.

Podeu contactar per correu electrònic: vnginclusio@vilanova.cat

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord