Menú

Treball en xarxa

Per atendre les persones de la millor manera possible és molt necessari treballar de la mà amb tots els recursos que poden ajudar en cada situació concreta.  Treballar junts ens permet sumar les nostres capacitats i els nostres coneixements.

A serveis socials treballem molt connectats amb els serveis especialitzats, educatius i sanitaris de la ciutat. També amb les entitats socials amb les que compartim projectes i voluntat comuns per fer una ciutat més inclusiva i acollidora.

Hem fet possible diferents espais de treball en xarxa estables i permanents, que ens ajuden a treballar amb més qualitat i amb millors resultats:   

  • Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú: és un espai permanent de treball en xarxa amb totes les entitats socials sense ànim de lucre que tenim a la ciutat.
     
  • Taula de Salut Mental del Garraf: formada pels setze serveis que atenem les necessitats de salut, socials, laborals i educatives de les persones amb un diagnòstic de salut mental. Treballar junts ens permet coordinar el que fem i atendre les persones amb tots els suports que calen.   
  • Model Col·laboratiu social i sanitari: és l'acord i la voluntat dels professionals socials i sanitaris de Vilanova i la Geltrú per atendre les necessitats més complexes de forma conjunta. Sumem més de 200 professionals de serveis socials, dels centres d'atenció primària de salut, dels serveis de salut mental, d'atenció a les drogodependències, d'atenció a la infància i d'atenció a les dones. Estar relacionats ens permet pensar junts com atendre millor les persones, i ser complementaris en el que fem.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord