Menú

Servei de teleassistència

Servei adreçat a persones majors de 80 anys que viuen soles o matrimonis d'edat avançada amb una situació fràgil, funciona mitjançant un penjoll que porta l'usuari i a través de la línia telefònica i que li permet, davant una situació d'emergència i tant sols prement un botó, establir contacte verbal directe i inmediat amb una central receptora que li oferirà la resposta més adient a les seves necessitats. Té l'objectiu de donar seguretat, tranquil·litat i acompanyament. Funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

És un servei que s'adreça a personesgrans (majors de 80 anys)  que viuen soles de manera permanent i que pateixen situacions que dificulten l'autonomia davant una dificultat: problemes cardiovasculars, respiratoris, problemes de mobilitat important i/o risc de patir caigudes, discapacitat visual severa,... aquest servei ha sofert en els darrers anys un increment en la demanda que està en consonància amb l'augment de l'envelliment al municipi i l'augment del perfil de persona gran sola.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord